Haber Girişi : 28 Mart 2023 16:06

Deniz: Üyelerimizden deprem bölgesinden 400’ün üzerinde kaybımız oldu

Deniz: Üyelerimizden deprem bölgesinden 400’ün üzerinde kaybımız oldu
ADIYAMAN (PHA) - Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Ali Deniz,"Asrın felaketi olarak nitelenen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ne yazık Adıyaman'ımız resmi raporlara da yansıdığı üzere en çok hasar alan il old

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, . Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak teşkilatın ve üyelerinden deprem bölgesinden 400’ün üzerinde kayıplarının olduğunu söyledi.
Eş zamanlı olarak 71 vilayette ayni yardım yapmak için 184 tır yola çıktığını ve 550 çadır kurulduğunu aktaran Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz,"Sizleri, derin acılar yaşadığımız ve büyük imtihanlar ile sınandığımız şu zorlu günlerde en kalbî duygularımla selâmlıyorum. Ülke olarak bir yandan özellikle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının miftahı olacak gayet mühim ve kritik bir seçim sürecine ve akabinde bağışlanma ve arınma ayı olan Ramazan’a girmeye hazırlanıyorduk. Bunların yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şubesi olarak bizler de Eğitim Bir-Sen’imizin 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan 7. Olağan Genel Kurulumuza hazırlanmakta idik.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.