SPOR Haber Girişi : 14 Ocak 2024 13:35

Halil Umut Meler, 34 gün sonra sahada

Halil Umut Meler, 34 gün sonra sahada
Trendyol Süper Ligin 20. haftasında oynanan İstanbulspor-Konyaspor maçını yöneten hakem Halil Umut Meler, 11 Aralıktaki MKE Ankaragücü-
Trendyol Süper Ligin 20. haftasında oynanan İstanbulspor-Konyaspor maçını yöneten hakem Halil Umut Meler, 11 Aralıktaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasında yaşadığı olaydan 34 gün sonra görev aldı.
Trendyol Süper Ligin 20. haftasında İstanbulspor, Konyasporu ağırlarken müsabakada hakem Halil Umut Meler görev aldı. Süper Ligin 15. haftasında 11 Aralıkta Ankarada oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Meler, bu olaydan 34 gün sonra düdük çaldı.
Taraftarlar, yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy ile ısınmaya çıktığı sırada Halil Umut Melere sevgi gösterisinde bulundu. Meler de taraftarın yanına giderek fotoğraf çektirdi.
Öte yandan seremoni sonrasında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve iki takımın kaptanları, Halil Umut Melere çiçek takdim etti.