SİYASET Haber Girişi : 21 Ocak 2024 17:15

İYİ Partiden AK Partiye geçişler devam ediyor

İYİ Partiden AK Partiye geçişler devam ediyor
AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte Han ilçesini ziyaret edip, vatandaşlarla bulu

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte Han ilçesini ziyaret edip, vatandaşlarla buluşurken, İYİ Parti Han İlçe Başkanlığından istifa ederek AK Partiye katılan Fevzi Akpınar ile il yöneticisi Hakan Orhan Akın rozetleri, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan tarafından takıldı.
AK Partinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede günün erken saatlerinde Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Hatipoğlu, buradaki programının ardından Han ilçesine gelerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Han ilçesindeki çözümü istenen problemler hakkında bilgi alan Hatipoğlu, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinledi. Ayrıca, İYİ Parti Han İlçe Başkanlığından istifa eden Fevzi Akpınar ile il yöneticisi Hakan Orhan Ak İYİ Partiden istifa ederek, AK Partiye katıldı. Akpınar ile Akın parti rozetlerini AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan taktı.
Nebi Hatipoğlu, Han Belediyesinin başkan adayının yakın bir tarihte açıklanacağı bilgisini paylaştı.

İYİ Partide kimseye kızgınlığım, küskünlüğüm yok
İYİ Partiden istifa edip Ak Partiye katılan Fevzi Akpınar, Benim İYİ Partide kimseye kızgınlığım, küskünlüğüm yok. Ben sadece Nebi Beye inandığım güvendiğim için, kendisinin Eskişehire iyi hizmet vereceğini bildiğim için ve Han ilçesine daha iyi hizmet alabilmek adına Ak Partiyi seçtim, burada daha iyi siyaset olacağına inandım. Şunu da belirtiyorum özellikle başta İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan olmak üzere, Emine Edizgile ve tüm ilçe başkanlarına, tüm İYİ Parti üyelerine saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum, başarılar diliyorum. Haklarımı helal ediyorum, onların da helal etmesini istiyorum dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.