SİYASET Haber Girişi : 04 Nisan 2023 16:16

Milletvekili Tutdere: Yeni günler yeni sorunları da beraberinde getiriyor

Milletvekili Tutdere: Yeni günler yeni sorunları da beraberinde getiriyor
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’daki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Adıyaman’da gün geçtikçe sorunların artmaya devam ettiğini, geri dönüşlerle birlikte taleplerin de ar

"Geriye dönüşler başladı, ihtiyaçlar artıyor"
Adıyaman’da sorunlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor diyen TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Tutdere, “Yeni süreçler, yeni günler yeni sorunları da beraberinde getiriyor. Geriye dönüşler başladı. Başka şehirlere, metropollere giden yurttaşlar yavaş yavaş dönmeye başladılar. Onların dönüşüyle birlikte çadır talepleri de devam ediyor. Günlük olarak insanlar bizi arayarak çadır talebinde bulunuyorlar. Ara sokaklarda kurulu çadır kentlerde insanlarımızın özellikle hijyen ve duş alma anlamında sorunları var. Çamaşır makineleri bulunmadığı için oradaki kıyafetlerini yıkama konusunda sorunları var. Özellikle sokak aralarına kurulan çadırlardan böyle taleplerde geliyor. Önceki gün aşırı soğuk vardı. Bu soğuklar özellikle çadırlarda yaşayan yurttaşlarımızın mağduriyetini artırdı. Bugün hava biraz normale döndü ama çadırlarda yaşamak gerçekten zor. Biz gün boyunca sahadaydık çadır kentleri ziyaret ettik. Oradaki vatandaşlarımıza hem başsağlığı dileklerimizi ilettik hem bundan sonraki sürece ilişkin partimizin politikalarını anlattık” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.