SPOR Haber Girişi : 16 Ocak 2024 14:45

Milli güreşçi Alperen Berberden gümüş madalya

Milli güreşçi Alperen Berberden gümüş madalya
Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berberden bir başarı daha geldi. Alperen Berber, 82 kiloda finalde Ma
Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berberden bir başarı daha geldi. Alperen Berber, 82 kiloda finalde Macar rakibi Erik Szilvassye mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Hırvatistanın Zagreb kentinde 10-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen, milli sporcuların grekoromen, serbest stil ve kadınlarda mindere çıktığı Zagreb Open 1. Ranking Serisinde milliler toplamda 7 madalya kazandı. Grekoromen stilde Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berber, 82 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş yaptığı açıklamada, Büyükler Avrupa Şampiyonası öncesinde şehrimizin ve ülkemizin gururu Alperen kardeşimiz Zagrebde 2.lik kürsüsünde yerini aldı. Genç sporcumuzu ve üzerinde emeği olan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Hedefleri olan sporcumuz Alperen Berbere de başarılarının devamını diliyorum dedi.