SPOR Haber Girişi : 16 Ocak 2024 13:41

P. Karşıyaka, son 16 için sahaya çıkıyor

P. Karşıyaka, son 16 için sahaya çıkıyor
P. Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In Turunun üçüncü ve son maçında İspanyol ekibi Breoganu konuk edecek. Yeşil-kırmızılılar,
P. Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In Turunun üçüncü ve son maçında İspanyol ekibi Breoganu konuk edecek. Yeşil-kırmızılılar, rakibini hatasız geçerek son 16ya adını yazdırmak istiyor.
Basketbol Şampiyonlar Liginde E Grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tur için Play-In oynamaya hak kazanan P. Karşıyaka, yarın F Grubunu üçüncü sırada tamamlayan İspanyol ekibi Breogan ile Play-In Turunun üçüncü ve son maçında karşı karşıya gelecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda yarın oynanacak zorlu müsabaka saat 20.30da başlayacak. Bu eşleşmedeki ilk maçı taraftarının önünde 89-85 kazanan P. Karşıyaka, İspanyadaki ikinci maçta rövanşı 80-73 kaybederek serinin 1-1e olmasına engel olamadı. Bu sezon Avrupada oynadığı iç saha maçlarında 4te 4 yapan P. Karşıyaka, bu seriyi devam ettirerek adını son 16ya yazdırmak istiyor. Yeşil-kırmızılıların eşleşmeyi geçmesi halinde İspanyadan Lenovo Tenerife, İsrailden Hapoel Bank Yahav ile Yunanistandan Peristeri ile K Grubunda yer alacak.